Are 64 de ani iar fata ei este lipsita de riduri datorita acestei masti spectaculoase !

Toata lumea foloseste aspirina sau cel putin o păstrează în cabinetele lor medicale. Oamenii iau de obicei aspirina cad au dureri groaznice, febra, durerilor de cap sau când prezintă simptome de gripă sau rece.

Aspirina este foarte eficienta in ușurarea generală a durerii. Alti oameni o folosesc pentru a vindeca problemele cardiace și pentru a preveni formarea cheagurilor de sânge. Experții susțin că aspirina este atât de utilă și eficientă din cauza unui ingredient foarte puternic, cunoscut sub numele de acid salicilic.

Există numeroase utilizări diferite pentru aspirină, cu toate acestea – știați că puteți folosi aspirina pentru a imbunatati starea de sanatatea a pielii tale? Da, acest lucru este adevărat – și veți fi foarte mulțumit de rezultate.

Astăzi vă vă vom arăta rețete uimitoare pentru măști faciale, care pot ajuta să vă revitaliza pielea și să vă ajute la eliminarea ridurilor. Aceste rețete de fata sunt foarte usor de preparat. Tu trebuie doar să urmezi aceste instrucțiuni simple.:

Masca de casa cu lamaie si aspirina

Ingrediente:

Trei aspirine
Trei linguri de suc de lămâie

Instrucțiuni:

Este foarte simplu – pur și simplu zdrobiți pastile de aspirina, combina-le cu zeama de lamaie si se amesteca bine pana se obtine o pasta mai groasa. După ce îl pregăti, pur și simplu aplicati amestecul pe fata si se lasa sa stea timp de aproximativ 10 minute. Apoi, clatiti cu apă rece.

Masca de casa cu aspirina, miere si iaurt

Aceasta masca facială de casă este foarte ușor de preparat. Trebuie doar să urmați aceste instrucțiuni simple. Aceasta este ceea ce ar trebui să faci:

Ingrediente:

Cinci pastile de aspirina
Două linguri de miere
lingura de iaurt simplu

Instrucțiuni:

Se spală fața cu apa rece. Apoi, uda o mică bucată de pânză în apă curată și puneți-l în cuptorul cu microunde timp de o jumătate de minut. Apoi, se scoate pânza din cuptorul cu microunde, se aplica pe fata timp de aproximativ 10 minute, astfel încât porii sa se deschidă și să absoarbă masca mai eficient. Apoi se usucă fața și aplicați această mască de casă. Lasa sa stea timp de o jumătate de oră. Apoi, se spală fața cu apă rece și se aplică crema hidratanta pentru piele. Vei vedea efectele incredibile după prima utilizare.