7 plante care atrag iubire, bunastare si bogatie in casa si la locul de munca!

Exista mai multe studii care au demonstrat ca plantele ne pot da energie. Iata 7 plante care atrag energia pozitiva si filtreaza aerul din casa ta:

  1. Lavanda – daca pui putina lavanda pe perna poti sa induci starea de somn. Lavanda este recomandata in caz de depresie, atrage fericirea, armonia si devotamentul in cuplu.
  2. Iasomia – este un afrodisiac puternic. Se recomanda sa o pastrezi in dormitor sau in camera in camera in care petreci cel mai multi timp, deoarece iti ofera energie pozitiva si amplifica sentimentele de dragoste.
  3. Aloe vera – elimina energia negativa si aduce energie pozitiva si bogatie. Efectele sale nu mai sunt atat de intense dupa o lunga perioada de timp intr-o camera cu multa energie negativa.
  4. Rozmarinul – purifica aerul si poseda proprietati vindecatoare puternice. De asemenea, iti ofera o dispozitie mai buna, ajuta memoria si atrage sentimentele de dragoste si atractia sexuala. Poti sa pui rozmarin in mai multe locuri din casa in saculeti de panza.
  5. Bambus norocos – bambusul reprezinta un simbol al bogatiei si al norocului. Se pastreaza intr-in bol din sticla umplut cu 2 degete de apa purificata sau distilata. Trebuie sa ai grija sa il feresti de lumina directa a soarelui.
  6. Orhideea – imbunatateste energia din incapere si emana oxigen pe durata noptii, deci cel mai bine este sa o tii in dormitor. De asemenea, are un parfum placut care ajuta la imbunatatirea dispozitiei.
  7. Menta – ajuta la imbunatatirea relatiilor in casa si se crede ca poate sa atraga bogatia materiala.