7 Lucruri pe care le poti face dimineata ce te vor ajuta sa slabesti!

Cel mai bun moment al zilei in care putem aduce unele schimbari in viata noastra este micul dejun. Daca respectam mici reguli prin care incepem ziua intr-un mod bun, ne vor ajuta sa slabim garantat.

  1. Bucura-te de soare

Comform unui studiu 54 de participanti si-au petrecut dimineata la lumina soarelui iar indicele de masa corporal a scazut fata de cel al oamenilor care au stat in intuneric. De ce? Lumina matinala te ajuta sa-ti reglezi ceasul intern si totodata te ajuta sa-ti programezi ziua. Tot ce trebuie sa faci este sa stai 20-30 de minute intre 8 a.m. si pranz.

  1. Dormi cat mai mult

Un studiu facut de catre cei de la Universitatea din Chicago au demonstrat faptul ca oamenii care dorm 7-8 ore pe noapte au apetitul mult mai scazut decat cei ce dorm 5-6 ore. Apetitul celor care dorm 7-8 ore pe noapte a scazut cu 14% fata de alimentele normale, iar fata de mancarea fast-food cu 62%. In concluzie incearca sa dormi cat de mult poti.

  1. Ai grija de sentimentele tale

Cei ce au un control asupra emotiilor si sentimentelor au un control si asupra alimentatie lor deoarece nu vor manca mancare pe baza de stres, afirma cei de la Universitatea din Utah. Cateva minute pe zi incearca sa meditezi in timp ce iti controlezi respiratie.

  1. Schimba mijlocul de transport

In locul masinii incearca sa folosesti bicicleta deoarece indicele de masa corporal va scadea cu pana la 7%. S-a ajuns la rezultatele acestea in urma unui studiu facut pe 7000 de oameni.

  1. Ia un mic dejun bogat in proteine

Micul dejun precum bine stim estea cea mai importanta masa a zilei. 35 de femei de diferite varste au primit in fiecare zi un mic dejun diferit si s-a dovedit faptul ca cele ce au mancat proteine au simtit mult mai greu foamea iar pranzul acestora a fost mai scazut in calorii.

  1. Fa putin sport dimineata

Sportul ne ajuta indiferent in ce perioada a zilei il facem dar dimineata acesta va regla metabolismul pentru intreaga zi.

  1. Ia-ti gustari la pachet

Este foarte important sa avem cel putin 2 gustari pe zi, de aceea este foarte important sa ne facem propriile gustari sanatoase inainte de a pleca la servici.