7 functii ale telefonului dvs pe care pana acum nu le-ati folosit

Printre functiile smartphone-ului se numara gasirea rapida a unei informatii interesante,transmiterea mesajelor prietenilor in doar o secunda.In acest articol va prezenta 7 trucuri ce se pot face cu ajutorul telefonului mobil.

Dispozitiv de ascultare

Puteti seta telefonul dumneavoastra,ca atunci cand intra apelurile,sa se raspunda automat .In acest fel puteti sa-l transformati usor intr-un dispozitiv de ascultare sau un baby monitor.Puteti auzi ce se intampla in orice loc in care doriti.

Blocarea telefonului pentru totdeauna

Daca vreti sa fiti precauti si nu vreti ca telefonul dumneavoastra sa mai fie folosit daca a fost furat ,tineti minte codul IMEI,un cod serie alcatuir din 15 cifre pe care il are orice telefon.In momentul in care vi s-a furat telefonul si aveti nevoie sa-l blocati ,suntati operatorul de telefonie mobile si cereti-I sa va blocheze telefonul pentru todeauna, indicandu-I codul IMEI.In acest fel,daca toti ar folosi acest sfat,ar fi inutil furtul de telefon.Codul telefonului dvs se poate afla apelland la *#06#.

Microscop

Desi pare incredibil,nu trebuie sa achizitionati un microscop pentru a vedea detalii din lumea inconjuratoare.Telefonul dumneavoastra poate face poze foarte detaliate cu ajutorul unei lentine mici,pe care o puteti procura dintr-un aratator cu laser.

Fotografii subacvatice

Sa stiti ca pentru a face poze subacvatice,puteti sa o faceti cu orice telefon,chiar daca nu e rezistent la apa.Introduceti intr-o punga de plastic cu fermoar telefonul si ermetizati-o suplimentar cu scoci.

Face-cotntrol

Aceasta functie se gaseste la majoritatea telefoanelor si e mai eficienta decat orice parola.Pentru ca telefonul dumneavoastra sa va recunoasca trasaturile fetei intrati in Setari/Securitate/Blocare ecran si alegeti functia respectiva.

Holograme

Urmariti aceste instructiuni simple:

 

 

Prelungiti viata telefonului dumneavoastra

Luati o seringa plina cu aer si scoateti aerul din seringa in timp ce apropiati acul.In acest fel evitati sa intre praful in intrarile pentru casti si incarcator.